+30 210 40 15341-2
 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Θα βρω τις ίδιες υπηρεσίες σε κάθε φυσικό κατάστημα G&G Beauty;
Όσον αφορά την ποιότητα και την τιμολογιακή πολιτική, οι υπηρεσίες μας είναι ακριβώς οι ίδιες. Τα καταστήματα όμως δύναται να μην παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες καθώς κάθε κατάστημα έχει στηθεί σε ένα δικό του εξατομικευμένο επαγγελματικό concept. Ενδεικτικά, το κατάστημα του Κερατσινίου διαθέτει πληθώρα υπηρεσιών αισθητικής περιποίησης προσώπου και σώματος, ενώ το κατάστημα στον Πειραιά είναι ένα αμιγώς beauty nail corner.

Γιατί συμβαίνει αυτό;
Στο G&G Beauty έχουμε αναπτύξει τρία βασικά concept καταστημάτων: Το beauty nail corner, το beauty aesthetic & nail corner και το beauty massage corner. Αναλόγως την περιοχή δραστηριοποίησης και τις ανάγκες που έχουμε επιλέξει να καλύψουμε προσαρμόζουμε και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών σε αυτό.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τα G&G Beauty;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@ggbeauty.grΣτόχος μας είναι να απαντάμε πάντα σε όλες σας τις ερωτήσεις εντός μερικών ωρών (τις εργάσιμες ώρες) και σε κάθε περίπτωση εντός μιας εργάσιμης ημέρας.
Πιο Συγκεκριμένα:
- Στο κατάστημα του Κερατσινίου μπορείτε να καλείτε και στο 210 4015341-2 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-20:00 & Σαββάτο 09:00-17:00.
- Στο κατάστημα του Πειραιά μπορείτε να καλείτε και στο 211 4000148 Δευτέρα, Τετάρτη 10:00-18:00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10:00-20:00 & Σαββάτο 09:00-17:00.
- Στο κατάστημα της Βάρκιζας μπορείτε να καλείτε στο 6932209730 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-20:00

Πρέπει να κλείσω ραντεβού;
Καλό θα είναι να κλείσετε το ραντεβού σας για οποιαδήποτε υπηρεσία θέλετε ώστε να εξυπηρετηθείτε χωρίς πρόβλημα και καμμία απολύτως ταλαιπωρία.

Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε;
Στα G&G Beauty έχουμε επιλέξει να συνεργαστούμε με τις καλύτερες & πιο αξιόπιστες εταιρείες επαγγελματικών προϊόντων στους κλάδους που δραστηριοποιούμαστε. Έτσι, στην Αισθητική χρησιμοποιούμε επαγγελματικά καλλυντικα της Schrammek, Vagheg&gi, Jean D’ Arcel κ.α.Στην περιποίηση των άκρων χρηστιμοποιούμε προϊόντα των Essie, Shellac, Red Carpet Manicure & Korona Nails.

Τι είναι η Gift Card της G&G Beauty;
Η Gift Card G&G Beauty είναι ένα προϊόν προπληρωμένης κάρτας που μπορείτε να δωρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορείτε να διαλέξετε το ποσό που εσείς επιθυμείτε και να την εξαργυρώσετε σε όλα τα φυσικά μας καταστήματα. Η Gift Card μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο της μόνο ως τρόπος πληρωμής στα καταστήματα G&G Beauty και δεν μπορεί να επιστραφεί έναντι χρημάτων. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής δεν αντικαθίσταται, ούτε επιστρέφεται η αξία της.